Page 93 - Memoria 2015 Catala

This is a SEO version of Memoria 2015 Catala. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

VII PREMIS MC 28 D’ABRIL

L’entitat també fomenta la percepció de la seguretat i de les actituds segures en l’entorn laboral, impulsant la refexió de la població treballadora i dels estudiants, a través dels Premis MC 28 d’abril. Un certamen que commemora el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, organitzat per MC MUTUAL en col·laboració amb el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, l’Institut de Seguretat i Higiene en el Treball i la Fundació Prevent.

La setena edició del certamen va ser la que va obtenir més participació en les seves tres modalitats: fotografa, redacció i reconeixement personal. Aquest últim guardó es va atorgar ex aequo a Francisco José Ramírez, de l’empresa Alestis Aerospace; i a Javier Remacha, d’Autoliv Kle S.A.U. En la modalitat de fotografa, els guanyadors van ser AnaMaríaCruz, de l’empresa Logos Seguridad y Prevención Extremeña S.L., i l’estudiant Rafa Sánchez, de l’Escuela de Viticultura y Enología Félix Jiménez, a Requena. En la modalitat de redacció, el premi va ser per a Helena Rodríguez, de l’escola María Auxiliadora, de Càceres.

L’entrega de premis va tenir lloc en el marc de la jornada divulgativa “Construint cultura preventiva en les empreses. Perspectiva nacional i europea”, i va comptar amb la presència del director general d’Ordenació de la Seguretat Social, Rafael Antonio Barberá. Cliqui aquí per a més informació.

BONUS

El 2015, MC MUTUAL va acompanyar les seves empreses mutualistes durant tot el procés de sol·licitud de l’incentiu Bonus, per assessorar-les en tot el que fos necessari i facilitar que poguessin optar a aquest amb les màximes garanties. En aquesta campanya, l’entitat va revisar la documentació aportada en 511

expedients presentats per les empreses i els va tramitar tots a la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social com a favorables. Fins a aquesta campanya, els imports abonats a les empreses van pujar a 11.331.100,19 €.

CERTIFICATS “BONUS” I “ZERO ÉS +”

Com a mostra del seu reconeixement, el 2015, MC MUTUAL va atorgar el Certifcat “Bonus” a 351 empreses associades que van percebre l’incentiu. Així mateix, set organitzacions van ser distingides amb el Certifcat “Zero és +”, que acredita aquelles entitats, amb més de 50 treballadors, que, en un període de cinc anys, no han registrat cap accident de treball o malaltia professional amb baixa.

PRIMER PREMI “Com podar amb motoserra per sobre de la cintura”

93

Page 93 - Memoria 2015 Catala

This is a SEO version of Memoria 2015 Catala. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »