Page 92 - Memoria 2015 Catala

This is a SEO version of Memoria 2015 Catala. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

tècnics d’MC MUTUAL van actuar. Les empreses participants en el PAEES van valorar amb un 8,4 sobre 10 el servei prestat per l’entitat.

PROMOCIÓ

Durant tot l’any, MC MUTUAL va fer actuacions per impulsar la prevenció entre les seves empreses associades i entre els treballadors autònoms adherits, a f d’acomplir el seu compromís de difondre la prevenció a tota la societat.

XIV PREMIS MC MUTUAL “ANTONIO BARÓ”A LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

El 2015, MC MUTUAL va celebrar la XIV edició d’aquest certamen, que té com a objectiu fomentar la prevenció en clau positiva i reconèixer la tasca de les empreses, persones i institucions que sobresurten per la seva clara aposta per la prevenció i per desenvolupar una política efcaç amb la protecció de la salut de les persones en l’entorn laboral.

Les organitzacions que van ser reconegudes per part de la Comissió de Control i Seguiment de l’entitat, que va exercir de jurat, van ser Alstom Transporte, S.A.; Construcciones Pérez Jiménez, S.A.; Fundació Privada, Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer, HM. Clause Iberica, S.A., Ricoh España, S.L.U.; la Universitat Internacional de Catalunya, Fundació Privada. El grup Eivar va rebre el premi especial de la Direcció d’MC MUTUAL. Cliqui aquí per a més informació.

92

Page 92 - Memoria 2015 Catala

This is a SEO version of Memoria 2015 Catala. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »