Page 46 - Memoria 2014 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2014 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

L’atenció sanitària que MC MUTUAL presta a les seves dues clíniques pròpies està avalada per la certificació ISO 9001:2008, que acredita el seu alt grau de qualitat. A les seves instal·lacions hospitalàries, l’entitat ofereix les especialitats de traumatologia, rehabilitació, fisioteràpia, neurologia, dermatologia, cirurgia plàstica, psicologia i clínica del dolor.

Les clíniques MC MUTUAL disposen de 77 llits hospitalaris i 11 boxs de cirurgia major ambulatòria. En les seves instal·lacions, durant l’any 2014, es van atendre 2.653 ingressos, amb una estada mitjana de 5,73 dies per pacient; i es van practicar 2.808 intervencions quirúrgiques, 787 de les quals a través de cirurgia major ambulatòria. A consultes externes es van atendre 24.677 visites, 6.418 urgències i es van oferir 33.052 sessions de rehabilitació.

Els procediments quirúrgics més freqüents van ser l’artroscòpia de genoll (14%), la clínica del dolor (6%) i l’alliberament del túnel carpià (3%).

Clíniques

Les clíniques disposen de la tecnologia més avançada i es caracteritzen per impulsar iniciatives innovadores que afavoreixen la millor atenció i la recuperació més ràpida per als treballadors de les empreses associades a la mútua.

Entre els projectes implantats el 2014, cal destacar la posada en funcionament d’un laboratori de proves biomecàniques, que incorpora uns equipaments de tecnologia avançada en matèria de rehabilitació, destinats a millorar la valoració clínica i funcional dels treballadors lesionats; una unitat de salut mental, que afavoreix l’abordatge integral dels casos i coordina les actuacions dels professionals de la psicologia i la psiquiatria, i l’inici del procés d’acreditació dels centres d’atenció hospitalària aguda del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Page 46 - Memoria 2014 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2014 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »