Page 104 - Memoria 2014 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2014 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

›› Banc de Sang: MC MUTUAL també va organitzar una campanya de donació de sang, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Barcelona, en què es van recollir trenta-vuit donacions.

›› Campanya de joguines: El mes de novembre es va organitzar la cinquena campanya de re-collida de joguines, destinada a entitats socials. Una iniciativa que es celebrava a Catalunya des de feia quatre anys i que el 2014 es va am-pliar a més centres. Les joguines recollides es van lliurar a les associacions següents: Formació i Treball (Catalunya), Equus Zebra (La Corunya), Religiosas de María Inmaculada (Ciudad Real), Fundación Cruz Blanca (Osca) i Mensajeros de la Paz (Madrid).

›› Taps solidaris: El mes de novembre de 2014 es va aconseguir la primera tona de taps de plàstic d’ampolles, destinats a col·laborar amb l’associació Duchenne Parent Project España, que investiga la distròfa muscular de Duchenne i estudia la manera de millorar la qualitat de vida dels nens que pateixen aquesta malaltia.

Fundació privada Gaspar de Portolà

MCMUTUAL també col·labora amb el servei especial d’ocupació Fundació privada Gaspar de Portolà comprant-li les paneretes amb què obsequia els empleats que tenen un fill. El 2014 va adquirir vuitanta-una paneretes a aquesta fundació, que atén les necessitats d’integració social i laboral de persones amb discapacitat psíquica i els ofereix llocs de treball dignes i remunerats, formació professional i suport social. La seva plantilla està formada, en un 80%, per persones amb discapacitat intel·lectual.

Inversió responsable

Des del mes de març de 2009, el fons de pensions d’MC MUTUAL segueix els Principis per a la Inversió Responsable de les Nacions Unides. Amb la subscripció d’aquests principis, la comissió de control del pla es va comprometre a gestionar les inversions de la cartera del fons de pensions dels seus empleats i empleades seguint criteris de responsabilitat ambiental, social i de bon govern empresarial. El fons de pensions d’MC MUTUAL va ser el quart fons espanyol a signar aquests criteris d’inversió responsable i comprometre-s’hi.

Page 104 - Memoria 2014 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2014 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »