Page 65 - Memoria 2013 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2013 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

65 el nostre acompliment el 2013

V Premis MC 28 d’abril

MC MUTUAL també promou la refexió d’actituds segures a l’entorn laboral mitjançant un certamen, dirigit als treballadors de les empreses mutualistes i a estudiants, que s’organitza en commemoració del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut al Treball.

El lliurament de premis de V edició del certamen va tenir lloc en el marc de la jornada divulgativa “Incentivar per prevenir” i va comptar amb la presència del director general d’Ordenació de la Seguretat Social Rafael Antonio Barberá i de la sotsdirectora general d’Entitats Col·laboradores de la Seguretat Social Pilar Ruiz Larrea.

En aquesta edició, el premi al reconeixement personal va recaure en Pilar Alfranca, directora de Prevenció i Salut Laboral a Acciona. En la modalitat de fotografa, els guanyadors van ser Mariano Pérez, de l’empresa Magneti Marelli, i l’estudiant Herlinda García, de l’ES 9 d’Octubre de Carlet, València. I, en la modalitat de redacció per a estudiants, el primer premi va ser per a Alda Soto, de l’escola Universitat Formatic Barna.

Bonus

El 2013, MC MUTUAL va revisar i va tramitar 358 expedients, corresponents a la Campanya Bonus, a la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social, amb un import superior als 4,5 milions d’euros.

Page 65 - Memoria 2013 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2013 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »