Page 64 - Memoria 2013 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2013 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

64

MC MUTUAL promou la prevenció de riscos laborals entre les seves empreses associades i els treballadors autònoms adherits i projecta el seu compromís amb la prevenció a tota la societat.

XII Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals

Promoció

El 2013 es va celebrar la dotzena edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals, un certamen que fomenta la prevenció en clau positiva i reconeix la tasca d’empreses, persones i institucions que destaquen per la seva aposta clara per la prevenció i per protegir, de forma efcaç, la salut de les persones en l’àmbit laboral.

En aquesta ocasió, les organitzacions premiades per la Comissió de Control i Seguiment, que exerceix de jurat, van ser l’Ajuntament de Villamayor; CETELEM España Grupo BNP Paribas; Delphi Diesel Systems, S.L.; Fira de Barcelona; la Fundació Sanitària de Mollet; Minas de Aguas Teñidas, S.A.U, i l’Asociación Mensajeros de la Paz, Extremadura, que va rebre un premi especial concedit per la direcció d’MC MUTUAL.

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb la presència de la sotsdirectora general d’Entitats Col·laboradores de la Seguretat Social Pilar Ruiz-Larrea i del president d’MC MUTUAL Miquel Valls Maseda.

Page 64 - Memoria 2013 CATALA

This is a SEO version of Memoria 2013 CATALA. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »