Page 60 - mcmutual2012_cat

This is a SEO version of mcmutual2012_cat. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

60

el nostre acompliment el 2012

PREMIS MC 28 D’ABRIL

MC MUTUAL també du a terme un altre certamen que fomenta la refexió sobre l’adopció d’actituds segures en l’àmbit laboral i que s’organitza en commemoració del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball.

Els Premis MC 28 d’abril estan dirigits als treballadors de les empreses mutualistes i al col·lectiu d’estudiants, que són el futur de la població activa del país.

En la quarta edició, el lliurament de premis va ser a càrrec del Director General d’Ordenació de la Seguretat Social, Rafael Antonio Barberá, que va presidir l’esdeveniment; de la Directora de la Fundació Prevent, Montse Moré, i del Director General d’MC MUTUAL, Francisco Hernández.

En la categoria de reconeixement personal, van ser premiats ex aequo el responsable de la Unitat de Coordinació Exterior de TMB, Jesús Buj Aleixandri, i el tècnic superior en prevenció de riscos laborals i ATS de l’empresa TUSGSAL, Javier Rodríguez Luna.

En la modalitat de fotografa per a treballadors protegits, la guanyadora va ser Inés Sáez Martínez, de l’empresa EstudioMétodos deRestauración (Montcada, València), i en la categoria d’estudiants, van obtenir el primer premi de fotografa Laura Bru Pardo, de l’IES 9 d’octubre (Carlet, València), i Laura Almiñana Mestres, del Col·legi Lestonnac (Barcelona), en la modalitat de redacció.

JORNADES I SEMINARIS

MC MUTUAL ofereix també coneixements pràctics, destinats a facilitar la gestió de la prevenció, als treballadors de les empreses mutualistes. Amb aquest objectiu, el 2012 es van impartir 47 seminaris tècnics i es van organitzar 4 jornades divulgatives, als quals van assistir més de 1.000 persones.

Page 60 - mcmutual2012_cat

This is a SEO version of mcmutual2012_cat. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »