Page 101 - mcmutual2012_cat

This is a SEO version of mcmutual2012_cat. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

101

els nostres grups d’interès

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES

El mes de novembre, per tercer any consecutiu, es va organitzar una campanya de recollida de joguines en tots els centres d’MCMUTUAL a Catalunya. Les joguines es van lliurar a la Fundació Concepció Juvanteny, una entitat que vetlla pels drets i la protecció dels drets dels nens, nenes i joves en general, amb especial menció als que es troben en situació d’exclusió social.

FUNDACIÓ PRIVADA GASPAR DE PORTOLÀ

MC MUTUAL també col·labora amb el servei especial d’ocupació Fundació privada Gaspar de Portolà. HI compra les paneres amb què obsequia els empleats que tenen un fll. El 2012, la mútua va adquirir 88 paneres a aquesta entitat que atén les necessitats d’integració social i laboral de persones amb discapacitat psíquica, i els ofereix llocs de treball dignes i remunerats, formació professional i suport social. La seva plantilla està formada, en un 80%, per persones amb discapacitat intel·lectual.

ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER (AECC)

En l’exercici 2012 MC MUTUAL va tornar a impulsar la col·laboració del seu equip humà en la col·lecta anual de l’AECC. Es van instal·lar guardioles en les recepcions dels edifcis de central Josep Tarradellas i Provença, a la clínicaMC Londres, a la clínicaMC Copèrnic, a Barcelona Sants i a Barcelona Diagonal. La col·lecta va ser un èxit, es van recollir 1.700 euros, cinc vegades més que l’any anterior.

Així mateix, a la clínica MC Copèrnic van organitzar un lip dub també per afavorir les aportacions a la col·lecta de l’AECC.

DONACIÓ DE SANG

L’equip humà d’MC MUTUAL va demostrar també el seu vessant més solidari amb la seva col·laboració en les dues campanyes de donació de sang organitzades en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Barcelona, en què es van recollir 79 donacions.

INVERSIÓ RESPONSABLE

El fons de pensions d’MC MUTUAL segueix els principis per a la inversió responsable de les Nacions Unides des del març de 2009, quan es va convertir en el quart fons de pensions espanyoles a signar-los. Amb la subscripció d’aquests principis, la comissió de control del pla es compromet a gestionar les inversions de la cartera del fons de pensions dels seus empleats i empleades seguint criteris de responsabilitat ambiental, social i de bon govern empresarial.

Page 101 - mcmutual2012_cat

This is a SEO version of mcmutual2012_cat. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »